Planners

Huurteen kylmätilaelementit ja ovet

Huurre tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisuja kaikenkokoisiin teollisuuden, kaupan, logistiikan ja varastoinnin kohteisiin.

Meillä on pitkä kokemus asiakkaidemme tiloihin tuotettavien ratkaisujen suunnittelusta ja toimittamisesta.

Haluamme tarjota suunnittelijoille mahdollisimman hyvät lähtötiedot, jotta kylmätilat on helppo suunnitella jo arkkitehti- ja rakennesuunnitteluvaiheessa. Tältä sivustolta löydät suunnitteluohjeet ja tekniset tiedot koskien Huurteen elementti-, ovi- ja hyllyratkaisuja.

Elementit

Huurre-elementit on suunniteltu kylmä- ja pakastetilojen erityisvaatimusten mukaisiksi. Kyseessä on kolmikerroksinen sandwich-elementti, joka muodostuu kahdesta teräslevystä ja niiden väliin valetusta CFC- ja HCFC-vapaasta polyuretaanista.

Huurre-elementin ainutlaatuisia vahvuuksia ovat keveys ja lujuus. Elementit ovat myös nopeita asentaa. Erinomainen lämmöneristys ja täydellinen ilmatiiviys takaavat alhaiset energiakulut.

Ovet

Lujat ja laadukkaat Huurre-ovet on suunniteltu vaativiin käyttötarkoituksiin. Ne täyttävät korkeimmat turvallisuus-, laatu- ja hygieniavaatimukset.

Huurteen energiatehokkaat ovet ovat turvallisia ja helppoja asentaa. Ne ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja käyntiääneltään hiljaisia.

Ovet ovat myös rakenteensa ansiosta yksinkertaisia  ja kevyitä käyttää, ja ne on helposti liitettävissä muihin järjestelmiin.

Hyllyt

Huurre HMSS-hyllyt koostuvat teräksisistä seinäkannattimista, hyllykannattimista ja kannatinputkista sekä kannatinputkien päällä olevista muovisista hyllylevyistä.

Teräsosat on maalattu harmaalla epoksipolyesterimaalilla (RAL 7040) ja hyllylevyt ovat harmaata elintarvikehyväksyttyä ABS-muovia.

Huurre-jakeluhyllyt on tarkoitettu elintarvikkeiden esillepanoon. Hyllystö koostuu teräksisistä tukipylväistä, tukipylvään kiinnikkeistä, levyhyllyn kannattimista, levyhyllyn tuista ja itse levyhyllyistä. Kaikki teräsosat on maalattu valkoisiksi.